Titia Stichting

Donateurs

MSD

MSD geeft al twee jaar mooie donaties om het werk mogelijk te maken.

WebAudit Nederland

WebAudit Nederland (www.webaudit.nl) is een all-round internet consultancybureau en verzorgt het complete ontwerp en de bouw van websites. De door WebAudit ontwikkelde websites volgen de internationalel richtlijnen van het Internationale World Wide Web Consortium (W3C). WebAudit biedt daarnaast ook audits en consultancy aan om bestaande websites te laten voldoen aan de Nederlandse webrichtlijnen. WebAudit heeft als sponsorproject in 2007 kosteloos de website van de Titia Stichting gebouwd en verzorgt de hosting en het onderhoud aan de website.

Titia Stichting
Secretariaat Orthopedie Isala Diaconessenhuis Meppel

7940 AM Meppel

Reisverslagen

Lees de reisverslagen (in pdf formaat) van onze missies naar Ghana, Kameroen en Kenia voor meer informatie over de activiteiten van de Titia Stichting:

Steun de Titia Stichting

Wilt u de Titia Stichting steunen? Wist u dat uw gift, voor u, tot zekere hoogte aftrekbaar is van de belasting?